Η Εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ εμπορεύεται Ζάντες και Ελαστικά όλων των Εταιρειών από το 1990. Η πολυετής εμπειρία με το αντικείμενο, σε συνδυασμό με τις καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε ως πιστοποιημένο κατάστημα και ελεγχόμενο απο την TUV AUSTRIA HELLAS, είναι το αποτέλεσμα της επιλογής των πελατών μας, που εδώ και χρόνια μας εμπιστεύονται.

Το ιδιόκτητο κτήριο, προσφέρει υπηρεσίες σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους, ώστε να εξυπηρετήστε το ταχύτερο δυνατό, αλλά και το προσωπικό να δουλεύει με μεθοδικότητα και οργάνωση.

Ξεκινώντας από την είσοδο του καταστήματος, θα βρείτε την έκθεση με τις Ζάντες και Ελαστικά, για περισσότερες επιλογές στον όροφο θα βρείτε ακόμα πιο πολλά σχέδια και διαστάσεις, που κάποιο από όλα θα ταιριάζει στο αυτοκίνητο σας.

Στο χώρο του συνεργείου, ο οποίος είναι ξεχωριστός, το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό μας, παράλληλα με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, θα αναλάβει με ταχύτητα και ασφάλεια να εργαστεί, ώστε να δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τον καφέ σας, στο σαλόνι της υποδοχής. Δημιουργώντας επίσης για εσάς, αυτόν τον δικτυακό χώρο, μπορείτε να βρείτε σχέδια και διαστάσεις από Ζάντες και Ελαστικά, είτε καινούρια, είτε μεταχειρισμένα.

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. 83454402000